понеделник

татуировки




В днешно време не само жените но имъжете искат да се отличат от общата маса хора. Още в младоста си много от нас мечтаят за татуиран хищен звяр на рамото или на гърба.Повечето от нас предпочитат избраната татуировка да подчертава индивидуалноста и характера. За разлика от жените които предпочитат малки татуировки, мъжете действат с размах и спират избора си на татуйровки на рамото, гърдите, и гърба.Особено красиво стоят татуйровки на стройно мусколесто тяло в лятно време когато могат да се демонстрират в пълен обем.

В началото на 20 век татуировки са носили само моряците и затворниците. Сега ситуацията е съвсем различна почти една трета от младите хора мечтаят да си направят татуйровка за да бъдат в крак с модата.



Изкуството тату съществува от много векове.Сред аборигетите и островните племена татуйровката е имала ритуален характер.В днешно време татуировки се правят поради модни увлечения водещи по някога до абсурд сега татуйровки си правят дори деца и пенсионери.








Какво кара младите хора да си правят татуировки? Навярно те искат да се отличат от обкръжаващете. Разбирасе това си е личен избор на всеки но дали си струва или не да си направим тауйровки.Желлаещите да премахнат татуйровки са толкова колкото тези които искат ада си направят .Напрявени понякога от непрофисионалисти некачествено или модата им е е отминала а може и да е омръзнала на притежателя татуйровките се премахват много трудно и струва в пъти повече от направата им.



Ако решите да се татуирате трябва добре да обмислите своето решение. Татуйровката остава за цял живот ивинаги когато се погледнете в огледалото ще я виждате. За това трябва добре да направите своя избор , да проучите синволиката на татуйровките и техните значения и каква точно ще ви подхожда на вас и не на последно място да си я направите при добър профисионалист.


Татуировки с тигър


Татуировки с дракон

Татуировки със скорпион

Татуировки с орел

Няма коментари :

Публикуване на коментар

случайни публикации

следвай ме:

Follow me

Статистика

Google PageRank Checker Tyxo.bg counter Блог класация Lifestyle Blogs - Blog Catalog Blog Directory

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Статистика

Google PageRank Checker Tyxo.bg counter Блог класация

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!