вторник

Martell L'Or коняк за изискано преживяване




Марката Martell e е истинска легенда за френския коняк, прочута с изтънчения си аромат и превъзходно качество. Началото е поставено през 1715 г., Когато Жан Мартел се заселва в областа Коняк. Фирмата му се разраства бързо и печили отлична репутация. Само след 6 години 200 000 л Martell биват изнесени за Англия. Жап Мартел умира през 1753г. И синовете му Жан и Фредерик поемат фирмата. Те сменят името и на J&F Martell, но оставят безкомпромистни по отоншение на безупречното качество на напитката. Днес Martell се продава в над 140 страни.



Тайната на превъзходния вкус на продуктите с тази марка се крие в процеса на дестилация с уникална система за загряване и по малки казани. Така се раждат най-чистите дестилати които след това се наливат в дъбови бъчви(материалът за бъчвите е самото от дъб от горатаТронси). По-грапавата повърхносто на този вид дъб изисква по-дълго време за отлежаване и придава на коняка по-богат вкус и мекота. Най-скъпоцените дестилати(някой отлежават от 1830 г.) се използват в скъпите блендове на Martell.












Всичко това гарантира не само изключителния вкус на Martell, но и безкомпромисното качество на всички продукти с тази марка. В семейството на Martell са Martell VS, Martell VSOP, Martell XO Superеme, Martell Cordon Bleu, Martell CREATION Grand Extra и най-изисканата напитка Martell L'Or Super Premium.








Martell L'Or Super Premium е изключително луксозен коняк, създаден от най старите изискани „ eaux-de-vies”(дестилати), отлежали между 50 и 80 години. Той носи цвета, на медно злато, а ароматът му е наситен, доминиращ и комплексен с нотки на касис. Вкусът е плътен и богат, с преобладаващ нюанс налешник. Основата е мощна и щедра, а послевкусът – интензивен.









Martell L'Or Super Premium е от онези луксозни питиета, подходящи за изключителни случаи. Редкоста на тази напитка, заедно с невероятната бутилка ( с гърло от 24 каратово злато), в коята се предлага, превръщат Martell L'Or Super Premium в един от символите на лукса. Martell L'Or Super Premium

Няма коментари :

Публикуване на коментар

случайни публикации

следвай ме:

Follow me

Статистика

Google PageRank Checker Tyxo.bg counter Блог класация Lifestyle Blogs - Blog Catalog Blog Directory

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Статистика

Google PageRank Checker Tyxo.bg counter Блог класация

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!