събота

Как да подаряваме на жените цветя









Няма жена на света която да не се радва когато и подаряват цветя. Забързани в трудното ежедневие ние понякога забравяме за това. Най-краткия път до сърцето на е една жена, може да се окаже е просто да и подарим букет цветя.














Как да направим това?




Това трябва Да става неочаквано
Не е нужно да се чака някаква пирчина, за да подариш цветя на жена. Цветята подарени без причина и повод за жените, са с по голяма значение, тъй като, са пълна изненада.




Не трябва да се забравя



Букетът цветя предизвиква най различни чуства и емоции: от влюбване и романтичност до показване на признателност и приятелство. На вашите жени, приятелки, любовници даже и колежки много много ще се хареса такъв неочакван подарък но не трябва да забрявяме и наште майки, сестри, и дъщери дори и тъщи те също много ще се радват ако им подарите букет цветя.














Трябва да се измисли нещо оригинално





Жените обичат разнообразието от цветя. Купувайки рози трабва да се съобразим че съществуват различни цветове: червени, розови, прасковени, жълти, бели. Може да подарим огромно количество цветя с различни отенаци. Не трябва да се забравя че жените най-много обичат нежни цветя.









Подаряването на цветя не трябва да става скучно





Цветята имат своята красота поради своята различност и уникалност. Добре подредена композиция ще покаже вашата оригиналност, въображение и фантазия.







Не трябва да го правим като по задължение





Дръжте се естествено. Жените винаги разбират дали подарявате цветята с любов или по задължение.


















Трябва да се подготвим предварително






Ако не разбираме от цветя мажем да се доверим на профисионалист. Сега има много цветарски магазини с добри специалисти флористи които могат да ви дадът добър съвет при покупка.

Цветята се запомнят дълго
Всяка жена ще запомни за дълго, кога за последен път сте и подарявали цветя.

1 коментар :

  1. Не знам защо мъжете се страхуват да подаряват на любимите си жени цветя...Какво толкова страшно или срамно има в това да купиш цветя и да ги подариш на любимата жена? Нито е пед*лско...нито нищо друго. Единствено ще спечелите от този жест...няма как да загубите...Повярвайте ми МЪЖЕ!

    ОтговорИзтриване

случайни публикации

следвай ме:

Follow me

Статистика

Google PageRank Checker Tyxo.bg counter Блог класация Lifestyle Blogs - Blog Catalog Blog Directory

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Статистика

Google PageRank Checker Tyxo.bg counter Блог класация

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!