вторник

Мъжка мода. Тенденции пролет лято 2010





Мъжът през 2010 е секси, буен, не се страхува от ярките цветове и е готов да изненадва и побеждава, Най-новите модни тенденции за мъжете през 2010 г. се фокусират около силните гърди, подчертаване на врата и торса. За да направят това, дизайнерите предлагат много възможности- колани, шалове, бижута, украшения , дрехи с особени кройки, всичко това служи за създаване на модния образ за 2010 г.

През 2010 г. ще бъдат на мода двуредните сака и палата. Панталоните ще бъдат по-къси удобни за ходене по морския бряг, талията ще бъде по-дълбока, модерни ще бъдат и обемистите чанти.

Модерния мъж трябва да разполага с дрехи от блестящи тъкани, направени от платове със щампа и дрехи на хоризонтални ивици. Разгледайте тази фотогалерия с модните тенденции за 2010 г.


Колан

През пролетта и лятото на 2010 г. ще бъде модерно да се съсредоточим вниманието върху в талията. Дизайнерите предлагат различни варианти на мъжки колани.






През лятото на 2010 година се завръщат панталоните с по висока талия като вариант за подчертаване на мъжкия торс. Дизайнерите предлагат допълнителни гънки, басти и плисета.







Двуредно закопчаване

Отново на мода са сака и палта с двуредно закопчаване. Те са забелязани в мнаго колекции, например в Dunhill, Lanvin, Dries Van Noten, Versace, C. P. Company, Alexander McQueen. Както се казва в една поговорка - всяко ново нещо е забравено старо.





Графики и щампи

Още една мондна тенденция за идващото лято са дрехите с графичен дизайн. Актуални ще бъдат дрехите със всевъзможни щампи.





Шлифери

Шлиферът е ключов елемент на модните ревюта в Париж. Повечето дизайнери предлагат за пролетта и лятото на 2010 г. шлифери с дължина до коляното и в класически цветове.






Врат









Блстящи тъкани

Модерния мъж на 2010 година трябва да има няколко дрехи от блестящи тъкани.








Карета и раета

Дрехи на раета и карета се наблюдават в много колекции.








Модна чанта

Истински модерния мъж не може да си позволи да излезе без чанта. Модерни ще бъдат по големи чанти.




Разбира се да се следват всички модни тенденции е почти невъзможно. Въпреки това всеки може да си избере нещо от новите тенденции за сезона пролет лято 2010.

случайни публикации

следвай ме:

Follow me

Статистика

Google PageRank Checker Tyxo.bg counter Блог класация Lifestyle Blogs - Blog Catalog Blog Directory

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Статистика

Google PageRank Checker Tyxo.bg counter Блог класация

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!