събота

Прически - Дейвид Бекъм



Дейвид Бекъм е изключетелен футболист, който дължи своята популярност не само на спортните си постижения.Своятя кариера той започва още в училище където го забелязват представители на световно известния клуб Мьнчестер Юнайтед с които подписва договор през 1991 г. От 1995 година започва неговия триунфален възход.Той забива много голове и става национален любимец. През 2003 г. е на върха на славата си, тогава подписва договор с Реал Мадрид. Бекъм няколко пъти е шанпион на Англия и на Испания и носител на най престижния трофей Купата на Шампионската лига.









На кариерата на Дейвид Бекъм може да се завиди , но него не го познават само любителите на футбола и спорта . Благодарение на своята външност и феноменалната му способност да привлича внимание към себе си той става един от главните модни идоли в наше време. Неговото фотогенично лице използват в своите рекламни кампании много известни световни компонии като PEPSI, Motorla, модна къща ARMANI и много други.









Едно от нещата с които Дейвид Бекъм става популярен е със своите прически.Всяка една негова подстрижка става моден еталон за почитателите му. На световното в Япония той излиза с прическа ирокез и на следващата сутрин се струпали тълпи японци пред фризьорските салони които желаели да се подстрижат така.Много пъти се е обсъждало какви невероятни суми дава Бекъм за своите прически но неотдавна в едно свое интервю той прави признание.Оказва се че негов приятел го подстригвал безплатно.







случайни публикации

следвай ме:

Follow me

Статистика

Google PageRank Checker Tyxo.bg counter Блог класация Lifestyle Blogs - Blog Catalog Blog Directory

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Статистика

Google PageRank Checker Tyxo.bg counter Блог класация

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!