Грешки в стила на обличане
Грешки в стила на обличане и как да ги избягваме.
Кожено яке тип сако.
Няма нищо по стилно от кожена дреха с кройка подобна на сако.
Съвет:
Основон правило при покупка е коженото яке да бъде с точен размер или даже малко по-малко.С времето то ще се отпусне и ще приеме формата на вашето тяло.На снимката кожено яке тип бомбандировач.

Класически дънки с висока талия.
Прави светли дънки с висока талия само подчертават вашите недостатъци, особено в съчетание с голяма риза и спортни маратонки.
Съвет:
Заменете ги с дънки с ниска талия и тъмен цвят. Маратонките заменете с класически обувки.Сравнете с предишния вариант.

Вратовръзка
Дълга врътовръзка с разноцветни щампи не стои красиво, а и придава ефтин имидж.Съвет:
Плътните и едноцветни вратовръзки позволават да се зъвърже по стилен възел.С цветовете е по добре да не се експириментира, а да се придъжаме към класическите в по тъмен тон.
Дължина на панталоните

За разлика от дънките, панталоните не се накъдрят толкова симпатично на крачолите и образуват грозни форми, което се отразява негативно на външния вид.
Съвет:
На снимката е изобразен не най добрия вариант. Трябва да забравим мита че дължината на панталона трябва да е до тока на обувката.Трябва да съобразите дължината така че да не се образуват грозви форми в края на крачолите.

Мека яка
Когато не слагате вратовръзка замислете се над това дали дали яката на ризата ви стои плътно не загубва своята форма и се разпилява настрани. На снимката се вижда ка грозно стои когато яката на ризата се скрива под сакото
Съвет:
Плътната яка обгражда лицето като рамка на картина.Не забравяйте когато сте без вратовръзса обличайте ризи със по твърда яка.
Колан
На класически костюм подхожда класически колан с класическа тока.Забравете за металните декораци и други дизайнерски решения.


Съвет:
Сравнете двата варианта и вижте колко добре стои обикновен колан лишен от всякакви форми и украси.Размер на костюма.
На костюма се гледа особено критично когато не е избран по мярка,ако размера е по голям ще излеждате по скоро облечен в национална носия от колкото в костюм.
Съвет:
При покупка особено внимание отделете на сакото .Съобразете се с размера на раменете талията и дължината на ръкавите. По късия вариант успешно може да се съчетае и с дънки.


случайни публикации

следвай ме:

Follow me

Статистика

Google PageRank Checker Tyxo.bg counter Блог класация Lifestyle Blogs - Blog Catalog Blog Directory

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Статистика

Google PageRank Checker Tyxo.bg counter Блог класация

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!